Afrodita predstavlja novi beauty koncept! Upoznajte ga, svidjet će vam se…

Koristite li nekada dnevnu pauzu za brzinsku depilaciju ili 20 minutnu masažu leđa, volite li nakon posla ostati ‘u gradu’ i obaviti svoje male rituale ili jednostavno volite stići kozmetičarki opuštena znajući da imate uvijek slobodan parking ali i priliku za dodatni šoping oduševiti će vas novitet o kojem pišemo. Afrodita je ovih dana otvorila svoj prekrasan Beauty centar & shop u Galleria Business Centru, Trg Drage Iblera 10, Zagreb pružajući urbanim ženama mogućnost da uživaju u svojim malim ritualima kada i kako žele.

O kakvom je konceptu riječ?
Afrodita Beauty Centri oduševljavaju jedinstvenim kozmetičkim konceptom koji diktira izvođenje najsuvremenijih beauty trendova uz vrhunsku profesionalnu kozmetiku robne marke Afrodita Professional.

Za sve vas koje možda još ne znate Afrodita Professional sadrži proizvode s visokim udjelom aktivnih sastojaka i tehnološki dovršenih formulacija, razvijene po vlastitim recepturama u razvojnim laboratorijima Kozmetike Afrodita. U sudjelovanju s Afrodita Beauty Centrima istovremeno se razvijaju i svi kozmetički postupci po kojima je Kozmetika Afrodita poznata i jedinstvena.

Upravo proizvodi Afrodita Professional, koji sadrže visoke koncentracije najboljih aktivnih sastojaka, u visokom su usponu i njihovu kvalitetu prepoznaju već brojne kozmetičke ustanove diljem svijeta pa tako i sve više zadovoljnih klijentica i klijenata.

U Afrodita Beauty Shopovima pronađite sve proizvode Kozmetike Afrodita. Prodajni asortiman sadrži ukupno više od 650 različitih proizvoda, namijenjenih njezi lica, tijela i kose.

A posebni naglasak u Afroditi sve više stavljaju na proizvode iz programa Afrodita Professional, koji su u prvom planu namijenjeni ekskluzivnim njegama u kozmetičkim salonima diljem Hrvatske ali i za daljnju vrhunsku njegu kod kuće. Pri tome, Afroditine stručne savjetnice će besplatno napraviti analizu kože i savjetovati koje je proizvode potrebno koristiti ovisno o potrebama kože.

U Afrodita Beauty Centru & Shopu pronađite linije proizvoda za putovanje kroz ljepotu u svim prilikama baš kao što su to napravile i mnoge lijepe i njegovane žene. Među prvim klijenticama ovog centra bile su voditeljica Jelena Lešić, operna pjevačica Antonella Malis, pjevačica Zsa Zsa…

Trenutno nema komentara

Comments are closed