Advent u Splitu – NOSTRESS ponuda koju morate kušati

Bistro NoStress jedan je od pionira novog vala splitske gastronomije, a svake godine u sklopu Adventa ponudi vrhunski street food menu od najkvalitetnijih namirnica pripremljenih da zadovolje i zahtjevna nepca svojih posjetitelja. Od noviteta ove godine iz NoStressa ističu Thai Blaster kobasicu, duplo pržene krumpiriće, sporo pečeni goveđi brisket te Pork bun belly, a u ponudi se nalaze i već tradicionalna adventska jela NoStressa.

Splitska Pjaca i ovog će prosinca biti mjesto okupljanja i zabave tokom Adventa. Uz bogati program ljubitelji gastronomije moći će uživati u novitetima Bistroa NoStress. Thai Blaster kobasica je kobasica izrađena po vlastitoj recepturi u domaćem pecivu s BBQ umakom, coleslaw salatom i domaćim duplo prženim krumpirićima prelivenim rastopljenim sirevima i pancetom. Duplo pržene krumpiriće možete naručiti i posebno, a vjerujte nam isplati se probati tu naizgled jednostavnu namirnicu obrađenu tako da Vas prvo dočeka hrskava korica, a unutra mekana svilenkasta tekstura. Ako tome dodate i umak od rastopljenih lokalnih sireva i pancete, dobili ste snack kojem ne možete odoljeti.

Sporo pečeni goveđi brisket u orijentalnim začinima je street food delicija koja je davno osvojila svijet, a po prvi puta možete je probati i kod nas. U NoStressu ispred Vas će narezati sočni brisket i poslužiti ga u toplom pecivu s prilozima po Vašoj želji. Iza imena Pork bun belly čeka vas marinirana, sporo kuhana, zatim pečena svinjska potrbušina koja nikada nije izgledala bolje nego u parenom nježnom pecivu s ukiseljenim povrćem i slasnom umaku.

Naravno u ponudi se nalaze i već tradicionalna adventska jela NoStressa kao to su Gravče na tavče s kobasicama, Tris domaćih kobasica napravljenih posebno za ovaj bistro s umacima, a petkom tu je i bakalar na bianco šefice restorana po kojem je ovaj bistro nadaleko poznat. Za vruće koktele zadužen je Toni Vrsalović iz Noor bar-a, u ponudi se našao Čokoladni punč s rumom, Eggnog punč s konjakom i popularni kuhani gin.

Trenutno nema komentara

Comments are closed