7 ključnih pravila za kupovinu na sniženju!

Sezonska sniženja koja uvijek počinju nakon 15.6. prilika je da kupite uz popust od 30%-50% komade koji su vam se svidjeli, a koji su možda imali preveliku cijenu. Ili ono što vam treba za dugo toplo ljeto i početak nove modne sezone. Poznajete li trendove u mnoštvu komada s početka proljeća možete prepoznati i trendove koji će obilježiti jesen 2019. Ili jednostavno- podignite adrenalin šopingom koji će u vaše ormare ubaciti trofeje.

Sezonska sniženja su počela, pa ukoliko ćete ovu spajalicu provesti kod kuće ne zaboravite na šoping.

shopping-sniženje-sale-modnialmanahŠto morate znati? Ovo je 7 pravila za kupovinu na sniženju!
• Imajte na umu da sniženja kreću u valovima, dakle na onim prvim bit će super stvari, no cijene će biti umanjene za 20 ili 30 posto. Iako ste možda u iskušenju da odmah kupite neki komad, vrlo vjerojatno će do kraja tjedna cijena još pasti, a na samom kraju rasprodaja trgovine će većinu stvari prodavati u bescjenje, samo da bi oslobodile mjesta za iduću kolekciju. Stoga ako patite za nečim što si doista ne možete priuštiti, pričekajte završne dane rasprodaja.
• Dobar potez je imati i karticu vjernosti – neki brendovi za svoje redovite kupce imaju pred rasprodaje pa možete pogledati (i kupiti) stvari na sniženju prije nego što budu dostupne široj javnosti. No čak i u tim prilikama ne dajte se zavesti samo zato što je nešto na popustu – vjerujte ogledalu, ne kupujte stvari koje ćete ‘nositi kada smršavite’ i uvijek si postavite pitanje: ‘Bih li ovo kupila da nije sniženo?’
• Odjenite se praktično i slojevito kako biste se lako mogli skinuti, ali i probati gornje dijelove ukoliko je u kabinama gužva
• Ne zaboravite na bocu vode i malu čokoladicu koja dože energiju (i raspoloženje).
• Napravite prije kupovine inventuru svog ormara. Tako ćete znati što vam je potrebno.
• Kupujte temeljne odjevne komade kao što su mala crna haljina, dobar kaput, klasične cipele, čizme…Ukoliko bazne komade kupite do 50%povoljnije, znajte da je to dobra investicija.
• Kako se ne biste ‘zaigrali’ napravite unaprijed plan kupovine. Odredite svoj budžet.

Trenutno nema komentara

Comments are closed