50 nijansi crvene za ovu jesen!

Crvena se vratila na modnu scenu! I to u velikom stilu! U svim nijansama, na svim odjevnim predmetima! Dakle, ne preostaje ništa drugo nego pronaći svoju nijansu i blistati svakog, pa tako i ovakvog tmurnog dana!

5 činjenica koje morate znati prilikom odabira ove boje!

  1. Crvena boja pristaje svima ako odaberete idealnu nijansu! Što to znači? Mit da svaka plavuša mora nositi crvenu boju pada u vodu kad pogledate dvije različite plavuše u istoj crvenoj haljini! Što je boja puti svjetlija i hladnija plava boja kose to crvena treba biti jača i toplija. Princip kombiniranja crvene je u stvari jednostavan – žene hladnijeg pod tona kože trebaju birati toplu nijansu crvene, a one s toplim (crvenkastim) pod tonom kože hladniju crvenu (boja cigle, crveno lila…).
  2. Mat ili sjajna crvena? Pazite da ne pretjerate s jačinom crvene! Mat tkanine u ovoj boji su prikladne za dnevni look, a sjajne za posebne izlaske.
  3. Na koji način nositi? Crvena je boja koja osvježava i podmlađuje pa nosite gornje odjevne predmete poput haljina, tunika, košulja. Šik odabir je i crveni kaput ili jakna. Koliko crvene nositi? Ili cijeli total look u jednoj nijansi crvene ili neparni broj odjevnih predmeta u jednom total look-u!
  4. Crveni modni detalji ? O da! Oni su modni imperativ već nekoliko modnih sezona, a u ovoj uz cipele, torbu i remen ponesite i crveni šešir ili kapu, veliki crveni šal…
  5. Način kombiniranja s ostalim bojama! Crvenu nosite kao dominantnu boju, a ukoliko je želite kombinirati izbjegnite kombinacije crvene i ne boja (crna+bijela). Puno bolji izbor je kombinacija crvene i ljubičaste, crvena i tamno zelena, crvena, smeđa ili siva.
Trenutno nema komentara

Comments are closed