5 šoping savjeta za kupovinu dječje odjeće

Kakvu odjeću odabrati ove jeseni za najmlađe? U skladu s prognozom-jesen će biti topla pa postojeće ljetne komade samo nadogradite. Kupujte raznoliku, slojevitu odjeću koja će se lako moći skidati za vrijeme toplijih dana i odijevati u jutarnjim i večernjim satima kad je hladno.

Pet savjeta koje treba svaka mama:
• Odjeća za bebu treba biti izrađena od prirodnih materijala, vrlo udobna i jednostavna za skidanje i oblačenje. Upravo zato dobro proučite sastav na etiketama.
• Pazite na rukave prilikom kupovine jesenske odjeće. Neka budu širi od zimskih kako biste ih mogli zavrnuti ako je vruće. Odaberete li malo veći broj takve komade će dijete nositi i ovog proljeća.
• Pokrivalice neka imaju gumbiće – kratka vestica, kardigan ili pelerina su grijaći kad je hladno, ali i komadi koje ćete skinuti ukoliko je vruće. Oni neka budu komotniji.
• Odjeća za djevojčice i dječake vrtićke dobi i nižih razreda osnovne škole neka bude nešto tanja od one za bebe. Mališani su u ovoj dobi stalno u pokretu pa im je potrebno manje topline. Prilikom kombiniranja slojeva pazite da kupite najtanje donje i deblje gornje dijelove.
• Ne zaboravite na kupovinu jesenskih imperativa poput kabanica i čizama za kišu koje su sezonska priča koja vrlo brzo prolazi. Ove komade treba kupiti kad je toplo.

Trenutno nema komentara

Comments are closed