5 Reserved odjevnih predmeta s kojima ćete savršeno prekriti trbuh!

Skladno ste građeni (čak idealno) no trbuh… Trbuh nikako ne možete staviti pod svoju kontrolu. Što god činite (vježbate, pazite što jedete) on se uvijek nazire ispod odličnih odjevnih komada. Ne brinite, to je stvar građe tijela.

Umjesto da očajavate, krenite u shopping i u moru onoga što je još na sniženju odaberite pet odjevnih predmeta s kojima ćete prekriti trbuh. Sve smo ove super stvari našli u Reservedu na sniženju od 50%.
• Modeli rezani ispod prsiju poput visini pupka haljina od tankog, mekanog materijala koja se širi ispod linije grudi, naglašava figuru, ali i prekriva naslage na trbuhu. Ovakvi modeli ističu ženstvenost, bude samopouzdanje, a i u trendu su. Oprez prilikom kombiniranja – ovakve haljine nisu dobre ukoliko imate veći trbuh. Mogle bi djelovati kao trudničke.
• Print Zanimljive šare, slike, pruge… sve to može prekriti trbuh. Uz to, majice neka budu ravno rojene i zaljubljenih krajeva kako bi se lijepo spojile s donji dijelovima.
• Prava duljina jakne Kupujete li novu jaknu, a imate naglašen trbuh pazite na model. Jakna mora biti odgovarajuće veličine i duljine. Idealan je model onaj koji prekriva pupak
• Modni detalji Za ovaj tip građe tijela, kombinirajte modne detalje na licu (naušnice, ukosnice za kosu) kako bi se pažnja skrenula na lice i dekolte. Idealne su i tanke ogrlice koje optički izduljuju gornji dio tijela.
• HLAČE Visok struk je uvijek odlično rješenje jer osim što sprečava ‘prelijevanje’ viška naslaga djeluje poput dobrog steznika. Želite li izgledati vitkije, nosite trapez.

Trenutno nema komentara

Comments are closed