5 Orsay total look-ova koje ćete nositi i na domjenak!

Još samo malo i svečano počinje vrijeme blagdanskih domjenaka. Jeste li osmislile svoj total look? Za ovu temu su nas potaknuli vaši upiti, ali i aktualna kolekcija Orsay u kojem vas čekaju prekrasna rješenja kojima je teško odoljeti.

Trebate li inspiraciju? Evo 5 total look-ova koje možete već danas kupiti!
• Uske hlače od umjetne kože u kombinaciji sa lepršavom bluzom. Neodoljiva kombinacija u kojoj ćete biti potpuno drugačija i zapažena, ali i minimalistički dotjerana. Naime, bluza na svojem ovratniku ima prekrasne ukrase od perlica koje vam pomažu u dodatnom kombiniranju detalja.
• Šljokice, perlice… Prekrasna pencil suknja posuta šljokicama u kombinaciji s bijelim mekanim puloverom na kojem se nalazi veliki srebrni broš. Tijekom dana majicu možete zamijeniti jednostavnom bijelom košuljom ili dolčevitom kratkih rukava. Na domjenku nosite visoke potpetice, a tijekom dana noge ‘odmarajte’ ugodnim balerinkama ili čizmama ravnih sara.
• Prekrasna haljina na preklop posuta šljokicama odličan je komad za sve vas koje ćete cijeli dan raditi, a onda uvečer plesati na party-u. U dnevnom look-u je kombinirajte uz crne hulahupke i gležnjače, a za posebnu prigodu uz srebrne hulahupke i vrtoglave potpetice.

• Iskoristite moć pliša koji je ipak najmoćniji u jednostavnim formama. Za posebne prigode evo i posebnog modnog komada – haljine koja prati liniju tijela i ženstveno otkriva ramena.
• Pomalo rokerski look uključuje dobre traperice (mogu biti i posute cirkonima) koje ste odjenule uz pulover ukrašen čipkom. Kao baza i ovo može biti vaš izbor za domjenak, posebno ukoliko je on više casual. Ovom look-u je važno prilagoditi make up i frizuru. Više šljokica i naglašene usne su beauty imperativ.

Trenutno nema komentara

Comments are closed