5 modnih trendova za fashion bucke!

Dok su punije žene nekad morale nositi haljine koje su podsjećale na plahte (stegnute u struku), dosadnih boja ili najčešće crne,donje dijelove trenirki koje su se kombinirale uz jednostavne majice i široke veste, već se deset godina dizajneri natječu tko će dizajnirati bolje i maštovitije modele za punije šminkerice.

Što nositi u sezoni jesen/zima 2019/2020?
• Must have su haljine jednostavnih krojeva koje prate liniju tijela prekrivajući nedostatke. Za plus size je uvijek dobar izbor asimetrija, ali i kombinacija različitih tkanina. Za one s bujnim poprsjem su odličan izbor haljine s V izrezom. Boje? U boji tamne čokolade ili trule višnje!
• Naoko predimenzionirani komadi poput košulja, tunika i kardigana koji u svojoj širini skrivaju najširi dio tijela, a ostali dijelovi odjevnog predmeta optički sužavaju liniju tijela.
• Ne zaboravite na modne detalje! Hladniji dio godine je idealan za otkrivanje svojeg modnog stila – čak i ako nosite bazno minimalizam. Dobar šešir, kapa, komad nakita, velika torba, kreativno odabrane čizme ili cipele… sve su to začini stila.
• Pazite na ruke – njih prekrijte (neobičnim) rukavima koji su ove sezone hit. Trapez rukavi, rukavi s volanima, široki, uski, napravljeni od tila… Sve su to trendovi od kojih ćete vi odabrati najbolji usklađujući ga s građom tijela.
• Povratak platformi će sigurno posebno razveseliti bucke kojima upravo ovaj model savršeno koketira s građom tijela. Pružaju stabilnost, ali i optički djeluju na vitkost cijelog tijela. Ove sezone se vračaju i čizme širokih sara koje su odličan izbor za sve one koje imaju tanke noge u odnosu na cijeli stas.
• Seksi hlače zvonolikih nogavica Imate li jaka bedra i bokove nosite hlače u trapez. Osim što su izuzetno moderne, ove hlače magično prekrivaju nedostatke građe tijela. Ne zaboravite na visok struk – on će optički suziti bokove i prekriti trbuščić. Ukoliko imate kraće noge i problem u gornjem dijelu tijela, nosite drugi hit model hlača – popularne capri hlače!

fashion-bucke-plus-size-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed