5 modnih smjernica za kupovinu u Designer outletu Croatia

Kakav vam je stav prema kupovini u outletu? Shopping i pronalazak idealnih kombinacija diže adrenalin i uvijek si kupite masu toga ili… krenete u obilazak trgovina, a onda nakon određenog vremena odustajete od šopinga jer vas ‘izbacuje iz takta’ činjenica da nema vašeg broja, da nema ničega u vašem broju, da frendica nosi pune ruke odjeće, a vi u masi niste vidjele baš ništa za sebe.

Bez obzira u kojem ste se odgovoru prepoznale i jedna i druga skupina šopingholičarki treba modne smjernice za kupovinu u outletu. Ovo su savjeti stilistice Alme Premerl Zoko za kupovinu u najpopularnijem domaćem outletu, Designer outletu Croatia koji se nalazi u blizini robne kuće Ikea.
1. Šopingirajte planski znači krenite u potragu za određenim total look-om. Primjerice – kupujte li za neku svečanosti odjeću za sebe i svoju bolju polovicu ulazite u trgovine koje nude takvu odjeću ili pogledajte ponudu brendova koje volite s ciljem pronalaska odjeće za prigodu. Kad na taj način šopingirate uspjeh je zagarantiran! Evo vam i primjera – ušli smo u XYZ i zaželjeli look za maturanticu. Nakon 15.tak minuta i dva isprobavanja u kabini look je tu 🙂

designer-outlet-croatia-shopping-modnialmanah
2. Napravite svoju modnu rutu što znači proučiti plan trgovina u outletu i označavanje adresa koje ćete posjetiti. Na taj način ćete brže vidjeti ponudu koja vas zanima bez ulazaka i izlazaka iz svake trgovine čija ponuda ne zadovoljava vaše polje interesa, a dodatno vas umara. Isto tako možete posjetiti samo određene brendove i kupiti svoj omiljeni modni potpis i 70% povoljnije. U ovom outfitu smo pronašli u Nine West shopu cipele s printom 70% povoljnije!

designer-outlet-croatia-shopping-modnialmanah
3. Odvojite vrijeme za kupovinu u outletu. Znanstveno je dokazano da je 100% pažnja prilikom shoppinga u prvih 90 minuta. Upravo zato to vrijeme iskoristite za kvalitetnu kupovinu onoga što vam primarno treba. Pazite da vas prilikom toga ništa ne sputava – odjeća neka bude slojevita, imajte pri ruci vodu i riješite se ili okružite s ljudima uz koje volite šopingirati. Suprug kojem se žuri, djeca koja nemaju strpljenja i frendica koja zna za vas odabrati najbolje su uvijek loši/dobri suradnici u šopingu!

designer-outlet-croatia-shopping-modnialmanah
4. Napravite budžet za šoping u outletu kako biste bile opuštene i kontrolirano trošile. To je savjet za one koje pretjeraju s peglanjem kartica, a onda izbjegavaju outlet mjesecima. Nije vam kriva ponuda drage naše, nego to što ne znate prioritete! Kad planirate potrošnju Designer Outlet Croatia postaje omiljena destinacija svakog mjeseca. Zapamtite, što se češće tu, manje ćete trošiti, a ormar puniti modnim trofejima. Pogledajte u ovom outfitu Guess traper čizme – snižene su sa 1.579,00 kn na 473,70 kn. To je bila definitivno ponuda dana kad smo mi snimali ovu temu.

designer-outlet-croatia-shopping-modnialmanah
5. Budite sigurne i zadovoljne u odabrani komad! To je ujedno i krajnji rezultat dobrog šopinga. Ukoliko kupujete same, a niste 100% sigurne fotkajte se u kabini i pogledajte sliku. Odmah ćete dobiti odgovor treba li vam to ili ne. Isto tako kupujte li klasiku i temeljne odjevne predmete ostavite ono što vam se sviđa na rezervaciji sat vremena, pa uz kavu analizirajte ono što imate u ormaru. Na taj ćete način kupljeno i nositi.

designer-outlet-croatia-shopping-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed