5 modnih savjeta za početak Reserved proljeća!

Odabrati outfit koji odlično izgleda i dobro stoji ne mora biti nemoguća misija. Nekoliko je trendova zbog kojih će taj zadatak postati slatka briga, a must-have komadi ovog proljeća zasigurno spadaju među njih. U Reserved Premium capsule kolekciji, pronašli smo sjajne kombinacije u kojima je naglasak na neobičnom spajanju trendova i klasičnih boja i linija.

Ovo je pet načina za stiliziranje s kojima nećete pogriješiti…

Nosite haljine na zanimljiv način
Zašto ne biste majicu obukli preko haljine i tako stvorili autentični outfit koji ćete moći nositi u raznim prilikama, bez da se ponavljate? Za originalan poslovni look, omiljenu midi-haljinu nosite u kombinaciji s hlačama od odijela.

Volite balonere? Sad je vrijeme za njih
Rijetko koji komad toliko laska ženstvenosti kao što to čini savršeno krojeni bež ili bijeli baloner. Prijelazna razdoblja u godini pravo su vrijeme za nošenje ovog, mnogim damama omiljenog klasika. Bez obzira na to što imali ispod, baloner će cjelokupni outfit podići na višu razinu.

Ženska odijela za svaki dan
Crno-bijele kombinacije sakoa, blejzera i košulja bez iznimke ostavljaju dojam visoke, profinjene elegancije. Iskoristite trend ovog proljeća i nosite odijela u svim prilikama. Posebno su zanimljivi komadi s geometrijskim, dijagonalnim rezovima.

Dodajte outfitu malo boje
Proljeće je definitivno u znaku haljina, kako svake sezone, tako i ove. Zbog toga u tjednom rasporedu kombinacija ostavite bar jedan dan za proljetnu haljinu u nekoj od trendy boja, poput nebesko plave ili ružičaste. Savjet više: dugačka košulja ili zvonolika haljina koja se veže u struku bit će pun pogodak u danima koji dolaze.

Ne zaboravite na modne detalje
Neobične torbe, sunčane naočale okruglih ili četvrtastih okvira, cipele u jarkim bojama i s neobičnim potpeticama samo su neki detalji koji će vam pomoći naglasiti vlasitu individualnost. U aktualnoj Reserved kolekciji detalji zauzimaju važno mjesto, a na vam je da ih dozirate smjelo. Čak i ako ste totalna klasičarka!

Trenutno nema komentara

Comments are closed