5 modnih pravila koje treba znati svaka bucka!

Imate li koji kilogram više, uhvatite se u koštac s modnim izazovima i zaboravite rečenicu: ‘Kupit ću si nešto novo kad smršavim’! Živite danas, ovu modnu sezonu i ne sramite se svog tijela! Umjesto da se samo prekrijete jednoličnom i tamnom odjećom bez ustezanja nosite uske traperice, prugice čak i bijelu boju!

Koja su mala modna pravila?
Nosite boje! Iako je točno da tamne boje vizualno izdužuju figuru, zabluda je da punije osobe najbolje izgledaju kada su u crnom od glave do pete. Tako dizajnerski timovi većine modnih kuća koje imaju XXL liniju dizajniraju modele u jakim bojama.

Vodoravne pruge ne debljaju
Prugice mogu biti zamka za bucke, ali danas je toliko modela i oblika ukrašenih jednostavnim prugicama da ćete sigurno pronaći nešto što vam odgovara. Nakon ‘mornarskog’ ljeta pruge će se nositi i ove jeseni. Kako odabrati prave pruge? Kad birate modele s prugicama, obratite pažnju da vam taj komad odjeće ne bude ni preuzak niti previše širok. U odabiru idealne tunike važno je da pronađete mjeru i prugice nosite tako da na kraju izgledate mršavije.
Uske hlače su bolje od širokih Zabluda je da uske traperice nikako ne pristaju ženama s kojim kilogramom viška. Baš naprotiv, uski kroj hlača, naročito u tamnijoj nijansi, vizualno izdužuje noge i čini ih vidno mršavijima. Ako vas muče bokovi i zadnjica, uske traperice možete kombinirati s jednobojnim ili šarenim tunikama koje su apsolutni modni hit.

fashion-bucke-xxxl-modnialmanah

Obline u bijeloj boji
Punije žene, baš poput mršavica, treba bi izbjegavati bijelo samo ako su sklone nezgodama poput polivanja kavom… Bela boja je hit ove jeseni pa se i holivudske dive na zabavama sve češće pojavljuju u bijelim toaletama. Zato se nemojte ustručavati prilikom nošenja bijele boje. Pazite samo na odabir tkanina.

Široko, slojevito…
Volite široku odjeću i asimetrične modele koji vas ne stežu? Odaberite zanimljive uzorke i modele koji će djelovati trendy. Kako je široka odjeća na oblinama najčešće i klasična, ne zaboravite na ovakve kombinacije dodati modne detalje poput nakita, širokog remenja, zanimljivih torbi…

Trenutno nema komentara

Comments are closed