3 ZIAJA kreme za ruke koje će vas sačuvati ove zime!

Iako su popularne, mnoge od nas rukavice ne nose često kako bi trebalo. Rezultat? Suhe ruke, ispucana koža i runirani nokti. Ukoliko vam se čini poznatim pomladite kožu ruku na kvalitetan način. Jer ono što zima ostavi na vašim rukama dugoročno se pretvara u bore. A bore su najbolji pokazatelji godina!

Puno je različitih krema na tržišu, ali Ziaja godinama prednajči na ljestvici najboljih. Odličan sastav krema koje dubinski obnavljaju kožu u trenu, ali i odlična cijena je ono što nas tjera da se uvijek zaljubimo u ove proizvode.

Koji je zimski must have?
Ziaja krema za ruke na bazi proteina kašmira i shea maslaca koja vlaži kožu ruku, čak i tijekom učestalog pranja. Poboljšava elastičnost, za suhu i osjetljivu kožu, brzo se upija, jača nokte.

Ziaja krema za ruke na bazi ceramida i koncentrata lipida namijenjena je jako suhoj i oštećenoj koži. Štiti kožu ruku, regenerira prirodni lipidni sloj kože što se vidi već nakon prvog nanošenja. Pogodna za osjetljivu kožu. Brzo se upija, jača nokte.

Ziaja krema za ruke na bazi proteina svile i provitamina B5 je definitivno kraljiva među kremama jer je obogačena provitaminom B5 koji koži daje sjaj. Vidljivo hidratizira i vlaži kožu. Smanjuje iritacije. Brzo se upija, jača nokte. Ostavlja nježan i ugodan miris na koži.

Trenutno nema komentara

Comments are closed